Kjærestefotografering på svaberget i Kristiansand

Marte og Per Arne møttes da de var 12 år gamle. De var ungdomskjærester som fant tilbake til hverandre for fire år siden. Jeg var heldig nok til å få ta både kjærestebildene og bryllupsbildene deres, som gir meg mulighet til å bli bedre kjent med paret og deres historie før bryllupet. I forbindelse med en tur til dyreparken tok vi forlovelsesbildene i Kristiansand, og de kan du se her:

Les mer om bryllupsfotografering her.

 

 

 

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Sommerfotografering

Sommerfotografering ved sjøen med to fine mennesker