book en gratis

SAMTALE

du vil gjøre det bedre

Du vil booke flere riktige kunder, til riktig pris så du har en lønnsom bedrift uten at du trenger å jobbe døgnet rundt.

1. book et møte

La oss finne ut hva du trenger hjelp med. 

2. fyll inn spørreskjema

Fyll inn spørreskjema og fortell om deg og firma ditt.

3. gjør ting bedre

Hvis dette er en god match, signerer vi en avtale og begynner å jobbe sammen.

4. du jobber mot målene dine

Du får tips, støtte og lærdom som hjelper deg på riktig vei.

Sett i gang

Første møte er gratis, og uten forpliktelse

"Du svarte på alle mine spørsmål og ga kjempebra tilbakemeldinger."

Hei,

Jeg heter Ingvild

Lidenskapen min er å lære flinke fotografer som deg hvordan de kan drive firma sitt på best mulig måte. Slik at du kan tjene gode penger og tiltrekke deg kunder du elsker å jobbe med. Jeg har enda til gode å komme over en fotograf som ikke har muligheter de ikke benytter seg av.

Jeg stortrives med å lære og å bygge min egen bedrift som fotograf. Og jeg har samlet alt av verdi til å gi videre til deg. Hvorfor?

Fordi jeg har vært der du er.

Jeg har gjort alle feilene og tatt alle omveiene. Jeg tok for lite betalt og sa ja til alle oppdrag uten å tenke meg om. Dette førte (selvfølgelig) til utbrenthet.

Jeg hadde en forferdelig hjemmeside, gjorde altfor mye selv og brukte altfor mye tid på å fikse ubetydelige ting. Jeg hadde ingen som kunne lære meg hva som var lurt å gjøre.

Du trenger ikke å gjøre de samme feilene jeg har gjort. 

Det tok tid, men jeg fant ut av det. Jeg lærte å regne ut prisene mine, jeg begynte å si NEI, satte bort jobb til andre og trivdes mer og mer med oppdragene mine.

Etter over et tiår som fotograf kan jeg hjelpe deg oppnå det du drømmer om. Jeg kan til og med hjelpe deg å finne ut hva det er du egentlig vil.

Altfor mange fotografer sliter. Selv om de har et utrolig talent og tar de nydeligste bilder. Det er så mange som ender opp utbrent. Som underpriser seg fordi de ikke har noen anelse om hvordan de skal regne ut prisene sine. De bruker altfor mye tid på å levere fra seg bildene og sliter med å finne riktige kunder. Kunder som vil ha akkurat DEG som fotograf og betaler det det koster.

Jeg elsker alt det kjedelige. Tallene, det teoretiske og analytiske. Jeg dykker gjerne dypt ned i markedsføringen, hjemmesiden og prisene dine. Og jeg lager gjerne en plan for deg. Så du ikke trenger å gjøre det.

Book ditt første møte her

Denne samtalen er gratis. Det er ingen forpliktelser og målet er at du skal bli klar over hva du trenger hjelp med om om jeg er riktig mentor for deg.