Ingvild Kolnes

OM MEG

Mentor for fotografer

Hei!

Jeg heter Ingvild

Jobben min er ikke å fortelle deg hvordan du skal ta fine bilder - det vet du allerede. Du er overveldet over hva som skal til for å drive firma ditt. Her får du hjelp til hvordan du kan skape en lønnsom business. Og hvordan bruke mindre tid på "alt det andre", og mer tid til foto og andre ting du bryr deg om.

36 Alder

INFJ Personlighetstype

Jeg bor i Kristiansand

Antall land jeg har besøkt 40

Antall par jeg har fotografert 122

Min lille familie: Sondre + Sohvi

Spiser aller helst: Sjokolade

Mer om meg:

Det er ikke så lett å drive for seg selv alltid. Det som skulle være fylt av kreative oppdrag har blitt et slit. Du føler deg til tider utbrent og tenker av og til på å gi opp.

Det er så mange ting du må vite, som du ikke kan noe om, og ikke bryr deg om. Du skal vite at du ikke er alene.

Etter 12 år som fotograf, og over 100 bryllup fotografert, har jeg god erfaring med hva som er lurt - og ikke lurt - å gjøre for å gjøre det bra som fotograf.

Om meg: Hjemmekjær og samtidig glad i å reise. Elsker jobben min og sjokolade. Får ikke nok av Harry Potter, smoothie, sofakos og sene kvelder med brettspill. Har fotografert bryllup siden 2011. Og har i løpet av den tiden funnet ut at det viktigste jeg kan gjøre er å lære andre fotografer hvordan de kan gjøre det best mulig.

Er du klar?

gjør det bedre

Du kommer ikke til å angre på at du investerer i deg selv og firma ditt.

Du fortjener å gjøre det bra!

Fotografering er noe av det gøyeste som fins! Ved siden av det å lære fotografer hvordan de kan forbedre businessen sin!

klar for å vokse

min motivasjon

Hvorfor jeg gjør det jeg gjør.

Når jeg innså at jeg ikke trivdes på grunn av lange dager og lite inntekt visste jeg det var på tide å gjøre en endring.

Hvis du også føler det kan jeg hjelpe deg å snu ting til det bedre.

Velkommen