klar for å prøve noe nytt

Book ditt første møte her

Denne samtalen er gratis. Det er ingen forpliktelser og målet er at du skal bli klar over hva du trenger hjelp med om om jeg er riktig mentor for deg. 

her får du ingen fancy ord eller løfter

Denne samtalen har vi for å hjelpe deg med å ta valg som kan være med på å vokse og styrke bedriften din.

Jeg tror på å styrke og bygge opp firma innenfra for å skape solide resultater. Ved å fokusere på det indre, kan du gjøre deg mer attraktiv for kundene, sørge for at kvaliteten holder, og øke fortjenesten din. Her får du konkrete og praktiske strategier for å gjøre bedriften din sterk og levedyktig.

Klar for å ta bedriften din til nye høyder?

Dette gjennomgår vi i samtalen

det som er vanskelig akkurat nå

Du har for mye å gjøre, for få kunder, tjener for lite eller jobber med folk du ikke trives med.

For de fleste er det en blanding av ulike ting som føles vanskelig.

hva som kan hjelpe deg å få det bedre

Det kan være alt fra markedsføringsstrategi, struktur, oversikt over økonomien eller en tydelig drømmekundeprofil.

hvordan du kan få hjelp fra meg

Kanskje er den beste hjelpen for deg en 1:1 mentoringpakke over lang tid. Kanskje er det en helt ny hjemmeside med oppdatert merkevareprofilering og god synlighet på google. Eller kanskje passer du best inn i mentorprogrammet.

du vil gjøre det bedre

Du vil booke flere riktige kunder, til riktig pris så du har en lønnsom bedrift uten at du trenger å jobbe døgnet rundt.

"Du svarte på alle mine spørsmål og ga kjempebra tilbakemeldinger."

Hei,

Jeg heter Ingvild

Lidenskapen min er å lære flinke fotografer som deg hvordan de kan drive firma sitt på best mulig måte. Slik at du kan tjene gode penger og tiltrekke deg kunder du elsker å jobbe med. Jeg har enda til gode å komme over en fotograf som ikke har muligheter de ikke benytter seg av.

Jeg stortrives med å lære og å bygge min egen bedrift som fotograf. Og jeg har samlet alt av verdi til å gi videre til deg. Hvorfor?

Fordi jeg har vært der du er.

Jeg har gjort alle feilene og tatt alle omveiene. Jeg tok for lite betalt og sa ja til alle oppdrag uten å tenke meg om. Dette førte (selvfølgelig) til utbrenthet.

Jeg hadde en forferdelig hjemmeside, gjorde altfor mye selv og brukte altfor mye tid på å fikse ubetydelige ting. Jeg hadde ingen som kunne lære meg hva som var lurt å gjøre.

Du trenger ikke å gjøre de samme feilene jeg har gjort. 

Det tok tid, men jeg fant ut av det. Jeg lærte å regne ut prisene mine, jeg begynte å si NEI, satte bort jobb til andre og trivdes mer og mer med oppdragene mine.

Etter over et tiår som fotograf kan jeg hjelpe deg oppnå det du drømmer om. Jeg kan til og med hjelpe deg å finne ut hva det er du egentlig vil.

Altfor mange fotografer sliter. Selv om de har et utrolig talent og tar de nydeligste bilder. Det er så mange som ender opp utbrent. Som underpriser seg fordi de ikke har noen anelse om hvordan de skal regne ut prisene sine. De bruker altfor mye tid på å levere fra seg bildene og sliter med å finne riktige kunder. Kunder som vil ha akkurat DEG som fotograf og betaler det det koster.

Jeg elsker alt det kjedelige. Tallene, det teoretiske og analytiske. Jeg dykker gjerne dypt ned i markedsføringen, hjemmesiden og prisene dine. Og jeg lager gjerne en plan for deg. Så du ikke trenger å gjøre det.

Book ditt første møte her

Denne samtalen er gratis. Det er ingen forpliktelser og målet er at du skal bli klar over hva du trenger hjelp med om om jeg er riktig mentor for deg.