Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne

Noen mennesker hører bare sammen. Slik som Maj Helene og Sebastian. Bryllupet deres ble holdt i Søgne på et gammelt leirsted. Det var uhøytidelig stemning der de hadde samlet sine nærmeste og pyntet med jordfarget romantisk dekor og blomster. Dagen ble fylt av masse smil og glede, fine ord, deilig mat, latter og sang. Været var strålende, og dagen var stressfri og minnerik.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Fra brudeparet:

Vi ønsket oss en god atmosfære; uhøytidelig og personlig med rom for mingling, samtidig feststemning, god mat og drikke.

Vi skulle ønske vi hadde visst at man aldri vil føle man får nok tid med gjestene og at dagen går fortere enn man tror. Noe av det lureste vi gjorde på dagen var å ha to gjesteplasser foran bordet som gjester kunne komme å sitte på for å snakke med oss under middagen.

Når det gjelder valget av fotograf tenkte vi først på hvordan vi kunne få mest mulig for pengene, men etter hvert ble det en større verdi å ha god kvalitet på bildene. Å få bilder vi kunne være fornøyd med og som kunne forevige opplevelsen på en god måte. Vi har mange eksempler i vennekretsen på folk som har valgt billige/uerfarne fotografer og ikke vært fornøyd med bildene.

Vi har fått gode minner fra en nydelig dag, vi var veldig fornøyd med denne dagen og har fått mange positive tilbakemeldinger. Vi gledet oss veldig til bildene og de stod absolutt til forventningene, det var utrolig mange fine bilder. Dette er gode minner vi kommer til å ha livet ut.

Brudekjole: Thea fra Anna Kara, modifisert av brudens mor
Brudens sko: Din sko
Blomster: Rebekka Jordtveit
Hår og make-up: Salongen Langenes
Dekor: Bruden og venninne Katrine
Gifteringer: Thune
Bryllupskake: Brudens bror
Catering: Rune Hægeland, RH – prosjekter Søgne
Lokale: Agderstrand
Vielse: Søgne Hovedkirke
Brudgommens antrekk: Henry’s Collection

Se også kjærestebildene vi tok i Oslo tidligere på året.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Romantisk sommerbryllup

Romantisk sommerbryllup i skjærgården på Seilerholmen utenfor Sandefjord