Bli inspirert av denne bohemske bryllupsfotograferingen

Som bryllupsfotograf er det så utrolig gøy å få gjøre noe eget av og til, og det har vært utrolig gøy å sette sammen denne stylede shooten. Det er så mange brudepar som henger seg opp i tradisjonelle og det de føler at de må gjøre- eller ikke kan gjøre, og dermed ender opp med en bryllupsdag som ikke føles helt riktig for dem. Med denne shooten vil jeg egentlig bare få frem at alt er lov. Jeg er så stolt og glad over å få samarbeide med så mange flinke jenter. Og veldig takknemlig for at vi hadde så fine modeller som stilte opp for oss. Tusen takk til dere, Caroline og Tore!

Dagen begynte med kjoleprøving hos Drømmekjolen i Vennesla. Vi falt helt for den kjempeelegante og myke bohemske looken denne kjolen fra Hayley Paige har. Hvis du skal gifte deg bare MÅ du ta turen innom henne og se alle de nydelige kjolene Gunn-Rita har. Servicen og varmen hennes er noe helt spesielt.

Deretter dro vi til Christina hos La Renaissance der bruden ble sminket. Make-up til brud tar mer tid enn vanlig da denne skal holde lenger, og her er det kvalitet som gjelder. Christina har masse erfaring og vet nøyaktig hva som passer til hver enkelt brud og stil- og for henne er det viktigst at bruden føler seg bra.

Marie som driver Bjørk frisør er kjempepopulær blant bruder og jentene kommer langveisfra for at hun skal gjøre dem klare til bryllupet. Hver lørdag hele sommeren er salongen hennes stengt for vanlige kunder, og hun yter fantastisk service. Jeg har vært med som fotograf flere ganger og er så imponert over at hun har så kontroll på- ikke bare håret til brudene, men også på tida og påkledning av kjole og at alle har det bra.

Mens Marie gjorde siste finish på håret satte flinke Isabelles blomster opp bryllupsbordet. Hun dekket på med blomster, lys og sørger for at fargene matcher og at alt blir bundet sammen til en helhet. Brudebuketten, knapphullsblomst, dekoren på bordet og trykksaker bør alle matche. Bildene av disse skal gjerne i album og henge sammen på veggen, og det ser så utrolig lekkert ut når det blir gjort så helhetlig som dette.

Trykksakene kom fra Hey Paperie som lager flotte menyer, takkekort, invitasjoner, bordkort og ja, egentlig alt man trenger til bryllupet. De er utrolig hyggelige og har noe som kan passe for alle slags bryllup. Ta en titt på hjemmesiden deres og la deg inspirere.

Sjekk ut den nydelige kaka Anettes kaker har laget. Vi sendte henne inspirasjonsbilder og forklarte litt om dagen vi planla. Hun fikk noen blomster av Isabelle for at den skulle matche med resten av pynten, og vi var så utrolig imponert over hvor fin den var. Og vi klarte ikke la være å smake på den etter vi var ferdige med bildene, og den var bare utrolig god!

Les mer om bryllupsfotografering her.

Kake: Anettes kaker
Make-up: La Renaissance
Hår: Bjørk frisør
Blomster og bordstyling: Isabelles blomster
Kjole: Blush fra Hayley Paige  hos Drømmekjolen
Invitasjoner og trykksaker: Hey Paperie
Modeller: Caroline og Tore <3

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne