Bryllupsfoto fra kjempegøy polsk-norsk bryllup på østlandet

Jeg traff Dorota og Patrick allerede året før da de kom fra Oslo til Kristiansand for å ta forlovelsesbilder. De var fulle av energi og entusiasme og vi hadde det så gøy sammen. Selvfølgelig visste jeg at bryllupet deres kom til å være helt uforglemmelig. Dagen begynte i Ski og inneholdt en miks av polske og norske tradisjoner. Det var ventemat og aktiviteter ved bryllupslokalet Geiteberg Kulturbruk i Tomter mens vi tok bilder i nærområdet. Så ventet deilig mat og utrolig mange morsomme taler. Etter midnatt ble det arrangert leker og selvfølgelig var det kaker og dans. For en dag altså!

Les mer om bryllupsfotografering her.

Brudekjole: Ski brudesalong
Brudens sko: Badgley Mischka
Blomster: Mester Grønn Ski
Gifteringer: Son smykkeverksted – Thomas Sættem
Bryllupskake: Helt Kake – Son
Catering: Kreativ Catering
Lokale: Geiteberg Kulturbruk
VielseSt. Olav Kirke

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne