bryllupsfotograf i sommerbryllup på fevik strandhotell

Solen skinte og det var rett og slett en kjempefin sommerdag. Det var sånn vær som vi skryter av at vi alltid har på Sørlandet. Jeg dro til Fevik for å møte Eva og Knut som skulle gifte seg denne dagen i august. De gjorde seg klare på hvert sitt hotellrom og det syns jeg er så utrolig koselig. Det gjør dagen utrolig mye mer avslappet også, fordi det er ikke så mye kjøring og stressing hit og dit. Det er bare å våkne, og så kommer stylisten og gjør sitt, og plutselig er man klar. Nesten sånn hvert fall. De hadde valgt å ha vielsen i nydelige Austre Moland kirke, og etterpå var vi tilbake på Strand Hotel Fevik for å ta portrettbildene og til festen.

Det absolutt beste med dette bryllupet var måten Eva og Knut så på hverandre. Jeg tror knapt de tok øynene fra hverandre hele dagen. Det var rett og slett helt nydelig, og ingenting kan gjøre bryllupsbilder bedre enn to mennesker som ikke kan få nok av hverandre.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Lokaler: Strand Hotel Fevik
Stylist: Camilla fra Mote-hår
Blomster: Nyli blomster
Kjole: Cecilie Melli

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne