Bryllupsfotografering på Hasseltangen ved Strand Hotel Fevik

Bryllupet til Maren og Christopher på Strand hotel Fevik var fullt av nydelige dekordetaljer og god stemning fra morgen til kveld.

Jeg syns det er helt fantastisk når forberedelsene blir gjort hjemme, eller på hotellrommet slik som her. Det blir en helt egen stemning fra det. Vielsen ble holdt ved stranda, og selv om ringene ble glemt på hotellrommet ble de gift, og det førte bare til masse latter. Det er kanskje det viktigste å huske på når man gifter seg; at selv om ting kanskje ikke blir helt som planlagt (for det gjør de sjeldent), så er det for det første ikke noen vits å henge seg opp i detaljer, og for det andre så kan det veldig godt være det er nettopp det som kan stå igjen som et morsomt høydepunkt fra dagen.

Vi dro til Hasseltangen for å ta portrettbildene. Det er ofte mange folk på stranden ved Fevik og det er fint å unngå dem i bakgrunnen, og som tilskuere, syns jeg. Vi snek oss også ut en liten tur under middagen for å få noen bilder i solnedgangen. Noen få minutter sammen, alene. Stol på meg- det er ALLTID verdt det.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Brudekjole: Beautiful Enzoani, kjøpt hos Maria Schei på Bryne, Belte fra Pronovias
Brudens sko: Paradox Pink London
Blomster: Nyli blomster
Hår: Fl Frisør i Arendal
Sminke: Erikas hudpleie
Dekor og bordkort: DIY
Gifteringer: Gullfunn
Bryllupskake: Baker Jørgensen
Lokale: Strand Hotel Fevik
Brudgommens antrekk: Eikhi på Bryne

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne