Bryllupsfotografering i skjærgården ved Tromøya i strålende sol

Det føles ikke som jeg kan ta æren for dette, siden det var paret selv som viste meg de nydelige omgivelsene på Tromøya. Det var mye vind, men varmt i sola. Og se så lykkelige de er! Og så må jeg også nevne hva de hadde å si til meg etterpå:

“Vi er så utrolig glad for at vi valgte Ingvild til å ta bryllupsbildene våre! Hun er en utrolig dyktig og profesjonell fotograf, og bildene ble helt magiske. Bryllupsdagen er fylt med fantastiske minner og disse har Ingvild klart å forevige på en perfekt måte med bildene sine! Tusen takk!”

Les mer om bryllupsfotografering her.

Brudens sko: Kris of Norway 
Blomster: Nyli blomster
Hår: Ingrid Lina Hanslien
Lokasjon: Bjellandstrand, Tromøya + Barbu Kirke
Brudgommens antrekk: Smoking, Morris: Follestad Skjorte: Eton
Smykker: Arts&Craft
Bil: Excalibur Phantom IV

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne