Bryllupsfotografering på Søgne gamle prestegård

I 2017 fotograferte jeg bryllup på Søgne gamle prestegård tre helger på rad. Jeg er egentlig veldig glad i nye steder, fordi jeg føler at variasjon gjør meg så kreativ. Men det morsomme med disse tre ulike bryllupene er at for hvert bryllup fant jeg nye steder å ta bildene, og jeg oppdaget noe nytt hele tiden. Selv om bryllupene alle var i samme bryllupslokalet, så var de totalt forskjellige også. Lærdommen var at når man leter etter noe nytt og spennende så finner man det 🙂 Og selvfølgelig så tar jeg alltid høyde for brudeparets personlighet og stil når jeg velger lokasjoner.

Bryllupet til Ingunn og Even var så utrolig kult og stilfullt. Med forberedelser i en sjøbu på Langenes ble scenen lagt for et skikkelig sørlandsbryllup! Og den nydelige kjolen fra Leila Hafzi gjorde seg utrolig bra på stranda på Åros. Men viktigst av alt – se så fine de to er sammen!

Les mer om bryllupsfotografering her.

Brudekjole: Leila Hafzi
Bryllupslokale: Søgne Gamle Prestegård

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne