Bli inspirert av et destinasjonsbryllup fra Nepal

Her finner du et spektakulært bakteppe, kul vintage stil og nydelig borddekor som kan inspirere ditt eget bryllup. Det er også en helt spesiell historie bak bildene.

The Beyond Workshop er en ideell organisasjon som ble dannet ut fra ønske om å kunne bruke ens påvirkning til å endre liv til det bedre. Ingen av sponsorer eller deltakere får betalt for å delta, og alt overskudd går tilbake til mennesker i Nepal.

Susanne og Fredrik, to av de søteste mennesker som finnes ble med på denne unike foto-workshopen som modeller. De er et nydelig par fra Sverige, og som bor i New Zealand. De elsker reiser og eventyr, og er selv bryllupsfotografer. Kjemien deres var enestående, og bryllupet ble stylet på en vakker og avslappet måte av Abany Bauer og Jaclyn Journey.

Ved å bruke fjellene i Himalaya som bakgrunn, var dette et unikt destinasjonsbryllup fylt av nydelige detaljer og ekte kjærlighet.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Forelesere: Nina & Wes, The Beyond Workshop
Stylist: Abany Bauer
Kjoledesigner: Gossamer
Blomsterdesigner: Jaclyn Journey
Hår & Make Up: Heather Smith
Invitasjoner: Brown Linen Design
Lokasjon: The Fort Resort, Nagarkot, Nepal
Slikebånd og bordløper: Silk & Willow
Dress: Zara
Ørepynt: Anthropologie
 
Publisert i:

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne