DIY bryllup fra Holum kirke og Søgne gamle prestegård

Jeg ble først kjent med Mathilde og Martin under kjærestefotografering i Søgne tidligere i år, og gledet meg veldig til det avslappede St. Hans-bryllupet de planla på Søgne gamle prestegård. Det viser seg at jeg hadde all grunn til det! Vielsen i Holum kirke var utrolig fin, og Mathilde hadde laget så mye nydelig dekor og laget til og med sin egen bukett. Finest av alt var å se dem sammen.

De hadde også en kjempekul blå boble som bryllupsbil, og bryllupsbildene tok vi på Årosstranda. Elsker den avslappede sommerfølelsen med løst oppsatt hår og bare føtter på stranda.

Og etterpå har de rådet andre til å ha kjærestefotografering før bryllupsdagen:

“Fotograferingen var veldig hyggelig! Vi er veldig glade for at vi hadde kjærestefotografering på forhånd, slik at vi visste hva vi gikk til. Da slapp vi å “venne oss til” å bli tatt bilder av på selve bryllupsdagen, slik at fotograferingen da gikk mye lettere! 🙂 Vi har fått så mye glede av bildene! <3 Og ikke minst skryt! 🙂

Vi vil anbefale alle andre brudepar å ha kjærestefotografering på forhånd! Det er så greit å vite hva man går til på den store dagen. Ikke minst får man flotte minner fra kjærestefotograferingen, og bilder man kan bruke på f.eks. invitasjoner, menyer og sanghefter :)”

Les mer om bryllupsfotografering her.

Brudens sko: Benjamin Adams
Blomsterdesigner: Knapphullsblomster fra Blomsterverkstedet. Resten er laget av bruden.
Dekor: Alt er selvlaget
Brudgom: Dress: dressmann. Sko og belte: Wagner.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne