Feriebilder fra Firenze i Italia

Jeg fikk være med Sirjana og Ben på ferie i Italia. Maken til fotogene skjønnheter altså. Vi vandret rundt i byen og fikk med oss et lite stopp i en fotoautomat. Sirjana har designet antrekket selv, og moren har laget det- fra plagg de har funnet på bruktbutikk. Jeg skulle ønske jeg var like flink! Uansett syns jeg det er en super idé å få tatt noen fine feriebilder av seg selv.

Leave a Comment





Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Sommerfotografering

Sommerfotografering ved sjøen med to fine mennesker