Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Vi utforsket Barga sammen. Det er kanskje den koseligste lille byen jeg noen gang har vært i. Og uten tvil med den beste gelato! Isa og Rich er superflinke bryllupsfotografer og det var utrolig fint å vandre rundt og fotografere sammen med dem. Naturen rundt byen var virkelig spektakulær. Bare se på de flotte fjellene, sammen med de gamle byggene.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestefotografering i snøvær

Sommerfotografering

Sommerfotografering ved sjøen med to fine mennesker

bryllupsfotograf i Kristiansand Ingvild Kolnes

Feriebilder fra Firenze i Italia