First look, hagevielse og bryllupsbilder ved sjøen

Jeg blir så glad hver gang jeg får være bryllupsfotograf i et bryllup der vielsen skal være utendørs. Som her i bryllupet til Linda og Christian på Stathelle. Vielsen ble holdt i hagen til brudgommens foreldre og det var så fint å se hele familien stå på for å gjøre alt i stand.

Brudeparet valgte å se hverandre før vielsen og det er noe alltid så personlig og fint. Det å kunne dele et øyeblikk sammen før alt begynner, og begynne dagen sammen kan virkelig roe nervene og gjøre dagen enda mer spesiell.

Bildene tok vi i Langesund, like ved der festen skulle holdes, i strålende sol.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Det meste av dekor er selvlaget
Kjole: Sadoni
Dress: Oscar Jacobson
Lokale: Skougaards Hus, Langesund
Vigsler: Kjellemann fra Unitarforbundet

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne