Hagebryllup på Flekkerøya

Aleksander og Heges romantiske hagebryllup ble holdt i hagen til Heges foreldre i barndomshjemmet på Flekkerøya. Det var fylt av romanske innslag, og alt var gjort selv. Det var solskinn, familie, venner og uendelig med personlige innslag. De deler her noen tips fra hvordan de arrangerte sin egen hagefest.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Fra brudeparet:

Beste minne fra dagen må være at vi fikk fint vær, og vielsen som vi hadde ute syntes vi satt et helt eget preg på bryllupet.

Tips til andre: Vi blandet mye nytt og gammelt, og begynte i god tid å samle blant annet glass, krukker og diverse pynt som vi brukte på dagen.

Vi valgte å gjøre alt av blomster selv, kjøpte buketter og fant eføy og andre blomster i området som vi plukket og pyntet med.

Vi valgte å ha hagebryllup for å få et avslappet og personlig preg over dagen. Vi ønsket og ordne mye selv, men uten hjelp fra familie å venner hadde det blitt vanskelig å gjennomføre.

Vi er også så heldige at jeg ( bruden) har foreldre som har stor nok hage til å rigge til bryllup for så mange mennesker, og ei mor som er utrolig kreativ som syntes det er kjempe moro å stelle til fest.

Vi valgte Ingvild som fotograf fordi vi hadde hørt veldig mye bra om henne, og vi likte bildene hennes veldig godt. Vi møttes først under kjæreste fotografering, som vi satte veldig pris på! Da fikk vi blitt litt kjent og fikk snakket mye om bryllupsdagen og hva vi ønsket for dagen.

De som har bidratt mest til bryllupet er foreldre, familie og gode venner. Hadde aldri klart det uten den fantastiske innsatsen fra alle de fine menneskene rundt oss!!

Selskapslokale: bruden barndomshjem, ( partytelt)

Catering: Jens Eide catering. Hel-grillet gris, og grill buffe.

Kaker: bryllupskaken lagde vi selv. Og stor innsats fra familie og venner.

Blomster: kjøpte buketter hos Hageland gartneri.  Plukket blomster, Lagde alt selv.

Kjoleleverandør: Den lille eksklusive.( i søgne) ,  brudgommen brukte aust Agder bunad.

 

 

 

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne