Kjærestefotografering i vårsol på Sørlandet

Om noen veldig få måneder skal Helene og Oskar gifte seg. Og jeg skal være bryllupsfotograf. Jeg pleier alltid å anbefale kjærestefotografering på forhånd. Det er en kjempefin måte å bli litt kjent, prate om bryllupsplanene og ikke minst få øvd seg litt foran kamera slik at det føles mer naturlig på bryllupsdagen.

Kjærestefotografering i vårsol på Sørlandet

Det har vært mer snø enn vanlig på Sørlandet denne vinteren, og det var utrolig fint med snø på svabergene og holmene ute i sjøen. Vi fikk en utrolig fin blanding av varm solnedgang og nydelig blått lys mot slutten av fotograferingen. Bildene ble kjempefine, og jeg tror ikke de har noen grunn til å grue seg til bryllupsbildene:)

Les mer om bryllupsfotografering her.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Sommerfotografering

Sommerfotografering ved sjøen med to fine mennesker