Kjærestefotografi fra skogen i Gjeving

Her er en koselig kjærestefotogafering med Mette og Tommy som jeg gjorde i høst. Det er fra hytta deres i Gjeving i Aust Agder, like ved der de skal gifte seg senere i høst. Vi tok en tur i skogen på ettermiddagen, før vi gikk inn i varmen for å drikke te. Bare se på disse finingene! Som jeg gleder meg til bryllupet!

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Sommerfotografering

Sommerfotografering ved sjøen med to fine mennesker