Magisk bryllupsfotografering i Sandvika utenfor Oslo

Fikk du med deg de fantastiske forlovelsesbildene vi tok fra skjærgården i Kristiansand? Hvis ikke må du faktisk gå hit og se på dem først.

Jeg gledet meg veldig til å treffe Mari og Tarjei igjen, og har helt sikker på at denne dagen kom til å bli utrolig fin. Og jeg hadde rett. Midt under vielsen, da de skulle opp til alteret (ja, altså den viktigste delen av vielsen), så gikk strømmen. Det ble kjempemørkt, og jeg ble stresset i ca to sekunder før jeg fort endret på innstillingene på kamera og fant ut at det såvidt akkurat var lyst nok til at jeg klarte å fokusere. Rett etter de hadde satt seg igjen kom strømmen på igjen, men musikerne (onkel og søskenbarn til Mari) fikk ikke alt utstyret til å virke, så de spilte en akustisk og dempet versjon av Bob Dylans “Make you feel my love” og det var rett og slett magisk.

Etter vielsen dro vi til Høvikodden og tok bilder rundt Veritasparken. I forhold til sommerens tropiske varme var dette en relativt kald dag, og vi hadde området så og si for oss selv. I tillegg fikk vi Kalvøya der festen skulle holdes i bakgrunnen.

Middagen var utrolig god, og det var flotte taler og musikkinnslag i løpet av kvelden. Det regnet også ganske kraftig etter hvert, og det begynte også å regne når vi gikk ut sent på kvelden for å ta noen siste bilder. Men – det gjorde ingenting og ble bare skikkelig stemningsfullt.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Dette sa brudeparet om bryllupsfotograferingen:
Bildene ble alt vi hadde ønsket oss! I tillegg opplevde vi å bli godt kjent med deg, og vi føler at dette ble viktig for hvordan bildene og dagen ble.

I deg fant vi en lidenskapelig fotograf som med varme, respekt og dyktighet ga oss tryggheten vi trengte og minnene vi ønsket oss.

Fotograferingen etter vielsen ga oss rom til å være litt alene sammen som brudepar. I tillegg kunne vi slappe av og være helt trygge på at alle øyeblikk ble ivaretatt og dokumentert. Dette ga både oss og gjestene ro til å være tilstede.

Det var viktig for oss at bildene skulle vise oss som vi er, og at bildene ble naturlige og ekte. Vi liker egentlig ikke å bli tatt bilde av, så det var vi spente på.

Vi sitter igjen med bilder som gjør at vi kan gjenoppleve dagen og se dagen gjennom andres øyne. Det er herlig å se glimt av hvordan andre hadde det og hva som utspilte seg blant gjestene.

Fotograferingen var fantastisk! Du var veldig tilstede uten å være i veien. Du fikk med deg alle viktige øyeblikk og ikke minst tok du godt vare på oss og ga gode råd underveis.

Vi har hatt verdens beste opplevelse med deg og vi koser oss veldig med bildene!

Brudekjole: Pronovias Tanay, Kristins brudesalong,
Brudens sko: LAB
Blomster:  Blomsterdesign Sandvika
Hår: På håret Sandvika
Gifteringer: Thune
Forlovelsesring: Bregnering fra Huldresølv
Bryllupskake: By Hancock
Catering: Sant event
Invitasjoner: Hey Paperie
Dekor, bordkort og annen pynt: Selvlaget
Lokale: Båtsportens hus, Kalvøya
Vielse: Haslum kirke
Brudgommens antrekk: Bertoni

Hva var inspirasjonen bak bryllupsdagen?
Å få ferie den sammen med hverandre og alle vi er glad i!

Har dere noen tips til andre brudepar?
Bruk Ingvild, det er verdt det. Ta dere tid til kjærestefotografering.

Hva er dere mest fornøyd med i løpet av bryllupsdagen?
At vi greide å ha det fint sammen denne dagen, og at vi hadde fokus på det som er viktig for oss: At alle vi er glad i var der sammen med oss.

Hva ville dere gjort annerledes?
Sørget for at alle småting som en ser for seg må planlegges og at noen må få ansvar for oppgaven. Lag en kjøreplan også for det utenom middagen.

Hva vil dere råde andre til?
Sjekk ut omtale og referanser fra utleier/lokale. Lag en ordentlig avtale med utleier og gå gjennom kjøreplan.

Hva syns dere var den beste investeringen?
Fotograf! 🙂 Bildene gjør at vi kan minnes dagen som gikk så fort, og åpner opp for fine tilbakeblikk i hverdagen.

Hva skulle dere ønske dere hadde visst på forhånd?
At det blir en fin dag uansett

Hvor lang tid brukte dere på planleggingen?
Kirke og lokale ordnet vi over ett år før dagen. Resten av planleggingen fra ca. 6 måneder før.

Hva var det beste dere fikk høre fra gjestene deres?
At det var god stemning og at folk opplevde at brudeparet koste seg

Hva var det gøyeste / fineste / beste som kom frem i talene?
At talernes opplevelse av oss var ganske lik, og at vi kjente oss godt igjen. Og at vi ble minnet på mange morsomme historier.

Hva var høydepunktet i løpet av dagen?
Vanskelig å si! Strømbrudd i kirka, fin tid sammen under fotograferingen, fine taler og morsom dansing var alle fine høydepunkt

Hvordan har dere hatt det etter dere giftet dere?
Bryllupsreisen var veldig fin, og vi fikk landet mange følelser. Rart og fint å komme tilbake til hverdagen igjen som herr og fru.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne