magisk kjærestefotografering i skjærgården i kristiansand ved solnedgang

Det var noe spesielt ved meldingene Mari sendte meg helt fra begynnelsen av. Det var så tydelig at de var fine, varme mennesker. De kom fra Bærum til Kristiansand da vi skulle ta kjærestebildene, og jeg ville så gjerne vise dem litt av Sørlandet. Vi dro ut til Grønningen fyr i tide til solnedgangen. Ok, først et lite skritt tilbake. Jeg fulgte nøye med på yr på forhånd og fant den dagen jeg tenkte ville ha de riktige værforholdene. De var nemlig veldig fleksible, og vi kunne ta det på kort varsel. Jeg vet ikke om det var kun flaks, eller om jeg begynner å bli ganske god beregningene, men det kunne faktisk ikke blitt bedre. Sola skinte, det var godt og varmt, ingen vind og vi fikk nydeligste solnedgangen. Det viktigste er likevel opplevelsen av å være der ute på den lille øya og bli kjent med Mari og Tarjei som snart skulle gifte seg.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Sommerfotografering

Sommerfotografering ved sjøen med to fine mennesker