Mine favorittpodkaster – jeg går aldri glipp av en eneste episode

Jeg er fullstendig avhengig av podkaster. Jeg hører på dem mens jeg kjører bil, jobber og går tur med hunden. Du kan finne en uansett hvilket tema du er interessert i. Her er fire av mine favorittpodkaster – i tilfeldig rekkefølge.

The Goal Digger podkast med Jenna Kutcher

Jenna Kutcher er en legende innen Instagram, og på podkasten sin deler hun sine visdomsord. Det kommer ut nye episoder to ganger i uka, og jeg har ikke gått glipp av en eneste en enda! Klikke her for å høre på The Goal Digger Podcast.

First + Foremost med Jen Wille

Jeg er så heldig å ha herlige Jen Wille som min coach. Hennes podkast handler om å ta vare på seg selv, og jeg anbefaler deg å høre på hva du har å si. Finn First + Foremost her

Serial med Sarah Koenig

Det kan være jeg var den siste i verden som oppdaget denne utrolig spennende podkasten, men den må likevel bli nevnt. Hvis du ikke har hørt den enda, så MÅ du få med deg sesong 1! Seriøst- du må bare høre Serial.

Marie Forleo Podcast

Marie Forleo er en guru på alt mulig for oss som jobber for seg selv eller ønsker å gjøre det. Hun har liksom bare svaret på alt. Dette er lydversjonen av programmet hennes Marie TV, som er veldig lærerikt og underholdende. Du kan finne Marie Forleo Podcast her.

Håper du finner en ny favoritt blant disse fire, og jeg vil gjerne høre mer om dine egne anbefalinger. Fortell meg gjerne i en kommentar under!

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

hva-gjør-vi-med-bryllupet-nå.jpg

Hva gjør vi med bryllupet?

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt?

Elopement i Alta

Elopement i Alta