Morsom og naturlig kjærestefotografering i skogen

Jeg elsker å ta forlovelsesbilder av parene mine før de gifter seg. Det er en utrolig gøy måte å bli kjent med hverandre på, og ikke minst å få noen kule naturlige bilder. Denne fotoshooten var ikke noe unntak. Vi hadde det så utrolig gøy, og jeg elsket å se hvordan de var mot hverandre. For ikke å snakke om den fine hunden deres Mollie, som ville være med på noen av bildene.

Disse bildene ble tatt i Søgne, i nabokommunen min. Vanligvis tar jeg bilder fra strand og sjø der, og det var så fint at Tina og Vegard visste om en skog og et nydelig jorde der vi kunne ta bildene. Vi tok faktisk bryllupsbildene der også året etter.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Sommerfotografering

Sommerfotografering ved sjøen med to fine mennesker