Nydelig bryllup i Mandal med botanisk tema

Botanisk tema, drivhus, regn og sol om hverandre. Og det nydeligste brudeparet. Det blir ikke så mye bedre enn det.

Jeg gledet meg lenge til denne dagen. Vi traff hverandre først da vi tok kjærestebilder i Oslo, og jeg visste at Maria og Bjørnar kom til å ha et veldig stilig bryllup. Legg merke til de kule skoene og den utrolig nydelige buketten. Det regnet litt da vi tok bildene, men det gjorde ingenting. På Risø bank er det et drivhus som vi også tok noen bilder i- og det er jeg veldig glad for (og selv om det ikke hadde regnet hadde det vært helt perfekt for bilder). Det fineste med dagen var uansett å se hvor fine de to er sammen. Bare se på dem da.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Hårstyling: Ulrikke hos Duo Frisører
Blomster: Camillas blomsterdesign
Kjole: Diin brudesalong
Smoking: Tiger of Sweden
Lokale: Risø bank, Mandal
Øredobber: Salt Jewellery

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne