Nydelig hjemmefotografering

Marie og Kenneth inviterte meg hjem til deres nydelige hjem like ved Høllestranda i Søgne. Jeg fotograferte dem mens de lagde mat, satt ute på trappa og tok en spasertur på stranda. Jeg hadde det så utrolig gøy sammen med dem – bare se hvor søte de er da! Og jeg gleder meg til neste fotoshoot i snøen senere i år.

Lifestylefotografering er det fineste som finnes!

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Sommerfotografering

Sommerfotografering ved sjøen med to fine mennesker