Romantisk sommerbryllup i Mandal

Helene og Oskar giftet seg en strålende fin sommerdag i begynnelsen av juli etter å ha vært sammen i seks år. Helene gjorde seg klar hjemme hos foreldrene før vielsen i kirken der hun er døpt og konfirmert. Etter en fin og rørende vielse der familien sang til dem dro de avsted til Mandal i en rosa Cadillac.

Bildene tok vi i Furulunden like ved Risø bank i Mandal før festen ble holdt på Hald internasjonale senter. Vi måtte løpe for å rekke ned til sjøen og rakk akkurat et lite minutt eller to med solnedgang før solen forsvant.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Dette sa Helene og Oskar etter bryllupsdagen:

Før vi valgte fotograf var det viktig for oss å finne en fotograf som passet til vår stil, og som hadde en portefølje vi likte. Vi likte bildene og fotostilen din og fikk et godt inntrykk da vi hadde første samtale på skype.

Det beste med fotograferingen var hvordan du har fanget de små øyeblikkene, særlig under middagen. Men også de fine portrettbildene. Vi har fått akkurat det vi så for oss pluss litt til; fått masse gode minner og flotte bilder. Vi syns du var trygg og lett å jobbe med, oppmerksom og du fanger vakre øyeblikk uten å ta stor plass i rommet. VI er strålende fornøyde 🙂

Vi ønsket oss en dag hvor familie og venner ble samlet til fantastisk mat og fest. Og at stemningen var avslappet og at gjestene koste seg. Vi begynte planleggingen 1,5 år i forveien, men tok oss god tid og gjorde litt og litt.

Det vil vi også råde andre til å gjøre; planlegg litt og litt, ikke stress over detaljer, nyt tiden med hverandre i dagene før vielsen, og ha folk rundt til å hjelpe. Nyt dagen, og ikke stresse over småting. Dagen blir fantastisk selv om f.eks.. serviettene ikke blir helt som forventet eller liknende.

Vi er fornøyd med alt og ville ikke endret noen ting. Den beste investeringen vi gjorde var god mat og drikke. Og fotograf, såklart. Gjestene våre har fortalt oss at de koste seg, slappet av og hadde det gøy!

Høydepunktet i løpet av dagen var da vi sa ja til hverandre i vielsen, og etter bryllupet har vi hatt det helt fantastisk.

Kjole: Lucci bride

Brudens sko: Högl 

Blomster: Bobbos blomster

Hår: Benedicte Johannesen

Sminke: Vanessa Martinsen

Ringer: Gullfunn

Armbånd: fra Hashiwa i Japan

øredobber: W.Kruk.

Forlovelsesring: H.A. Neerbye  

Kake: Dampbageriet

Catering: Maten ble laget av Edwin Guiterrez, freelancekokk fra Bolivia bosatt i London. Råvarene leveres av Nødings Catering.

Invitasjoner: 07 Media

Bordkort og andre trykksaker: Xpressprint

Lokasjon: Hald internasjonale senter

Vielse: Vågsbygd kirke

Brudgommens antrekk: Dress og sko fra Sønnik

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne