Sommerbilder fra kjærestefotografering i Oslo

Maj Helene og Sebastian traff hverandre på en vinkveld og fant fort ut at kjemien stemte og bestemte seg for å bli bedre kjent. Og nå skal de gifte seg. Først traff vi hverandre for å ta kjærestebilder i Oslo. Det er en superfin måte å bli kjent på og på å bli litt vant med å bli tatt bilde av. Jeg tar naturlige og uposerte bilder, men det er uansett ikke så mange som er vant med å ha tilskuere (altså en fotograf som følger med på alt som skjer) når de er sammen, så jeg anbefaler kjærestefotografering til alle som skal gifte seg.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestefotografering i snøvær

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

Sommerfotografering

Sommerfotografering ved sjøen med to fine mennesker