10 romantiske filmer du kommer til å elske

10 romantiske filmer du kommer til å elske Norway Elopement photographer

Filmer har alltid tatt opp en stor del av tida mi, og når det er kaldt og regnfylt ute så trenger jeg på ingen måte å ha dårlig samvittighet for å helst ville sitte inne under et pledd foran TVen hele dagen. Her er noen av de beste romantiske filmene jeg vet om:

1. About Time

Min absolutte favorittfilm, uavhengig av sjanger. Den er søt, morsom og har noen triste og alvorlige momenter også. Det at den er britisk gjør nok at hele filmen føles mer ekte enn amerikanske filmer gjerne gjør. Denne filmen MÅ du se hvis du ikke alt har sett den.

2. The Notebook

Dette er den ultimate jentefilmen. Men den har jo ikke blitt det uten grunn. Den er nydelig filmet, og kjemien mellom Rachel McAdams og Ryan Gosling er fantastisk og historien er så fin.

3. The Holiday

I det øyeblikket jeg hadde sett denne filmen ferdig satte jeg den på på nytt igjen. Den er veldig morsom, og Kate Winslet er helt fantastisk.

4. Brokeback Mountain

Dette er en smertefull, men utrolig god historie. Med en stille dialog og forbudt kjærlighet. Omgivelsene er nydelige og skuespillet utrolig bra.

5. One Day

En annerledes histore, der vi bare får ta del av en dag hvert år i flere år.

6. Love and Other Drugs

Dette er både en morsom og seriøs film. Både Jake Gyllenhaa ogAnne Hathaway spiller så overbevisende. Og hun har så kule klær!

7. Bridget Jones Diary – Trilogy

Jeg så nettopp den tredje og siste delen av denne triologien på kino, uten å ha veldig store forventninger. Men jeg lo så masse, og det var en kjempefin slutt på historien. Den første er absolutt en klassiker, og må sees hver jul.

8. Love Actually

Her er enda en julefilm, som bare må være på denne lista. Jeg har sett den utallige ganger. Og det har sikkert du også.

9. Leap Year

Matthew Goode er hysterisk morsom i denne rollen som irsk pubeier som møter den snobbete amerikaneren Amy Adams. Jeg elsker aksenten hans, landskapet og selvfølgelig den ufrivillige bilturen deres.

10. 27 dresses

Katherine Heigl er kjent og kjær fra Grey´s Anatomy, og fra enda lenger tilbake i serien Roswell. I senere tid er hun til stadighet å finne i jentefilmer. I denne spiller hun en evig forlover. Og James Marsden er også i den.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

hva-gjør-vi-med-bryllupet-nå.jpg

Hva gjør vi med bryllupet?

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt?

Elopement i Alta

Elopement i Alta