Trenger du (ny) hjemmeside? Velg WordPress

Du visste kanskje ikke at besøkende danner seg et førsteinntrykk av hjemmesiden din på kun 50 millisekunder?

Ikke glem at hjemmesiden din kan være et viktig verktøy for å selge tjenestene dine. Det å velge riktig plattform for hjemmesiden er en av de viktigste faktorene som kan påvirke alt fra design til fleksibilitet til hvor synlig den er på Google. I denne bloggposten skal jeg forklare hvorfor jeg elsker WordPress, og hva det kan gjøre for deg.

Hva er WordPress?

WordPress er en superpopulær websideplattform. 25% av alle hjemmesider i verden er laget på WordPress sin plattform. Den er populær på grunn av at den er enkel å bruke, fleksibel og billig å opprette og bruke.

WordPress lar brukerne sine legge til innhold og redigere siden uten å kunne kode. Dette finner sted på “baksiden” – i et kontrollpanel du får tilgang til med passord og brukernavn og dette er ikke synlig for noen andre.

Tilpass og design akkurat som du ønsker ved hjelp av et tema

Som fotograf er det nødvendig å ha kreativ frihet til å uttrykke seg selv. Bildene som velges, skrifttypen som brukes – alt må passe sammen. Heldigvis er det utallige themes å velge mellom. Det tok meg litt tid å finne en som passet meg og som det var mulig å tilpasse slik at min ikke var lik som noen andres. Etter litt jobbing er jeg nå utrolig fornøyd, og jeg har sett så mange andre fine wordpressider.

Et tips fra meg: Sjekk hvor mange ganger et tema har blitt lastet ned slik at du kan holde deg unna de mest populære. Det siste du vil er at hjemmesiden din er lik alle andres…

Hosting er veldig rimelig

Du kan velge å hoste (lagre – stedet der hjemmesiden din “bor”) WordPress-siden din hvor som helst. Til og med gratis noen steder. Jeg anbefaler ikke det da det kommer ofte med mange begrensninger og kanskje også reklame. Jeg hadde BlueHost lenge. Og det var ganske forferdelig. Jeg har nå Syse, og er veldig fornøyd med de. Kjempegod kundeservice og rimelige priser.

Google ELSKER WordPress

Hvis du ikke vet hva SEO er så er det noe som det er verdt å lære mer om.
Det betyr søkemotoroptimalisering, og kort sagt så er det alt det som skal til for at hjemmesiden din er synlig på Google (og andre søkomotorer). Google vil ikke si alt som skal til slik at man ikke kan jukse, men det antas å være ca 200 faktorer som spiller inn. Heldigvis elsker Google WordPress, og det finnes flere Plugins (tilleggsfunksjoner) som kan legges til for å gjøre hjemmesiden din SEO-vennlig.

Alle fuksjonene

Fra Live Chat til websideanalyser, kontaktskjema og påmelding til nyhetsbrev- WordPress gjør det lett og nesten umiddelbart og legge til de fuksjonene du vil ha på nettsiden din. Det er nok sannsynligvis en plugin for alt du ønsker å oppnå. Men ikke overdriv, og prøv å holde deg under 20 ulike. Du vil jo ikke ha en treg hjemmeside.

WordPress var bygget for å blogge

Blogging kan potensielt være din største trekkplaster for drømmekunder– du vet de som virkelig setter pris på det du har å tilby. Hvis du ikke vet hvem det er enda må du gjerne lese min andre blog post:
På bloggen din bør du lage verdifullt innhold som din ideelle kunde kommer til å elske. Som bryllupsfotograf som søker frilynte, boho bruder, blogger jeg om elopements, utendørsbryllup og gøye ideer for hvordan man tar vare på gjestene sine.

Er du fornøyd med din hjemmeside?

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Pinterest - blog - ig story templates4

4 grunner til å samarbeide heller enn å konkurrere

Hvordan møte, eller aller helst, overgå forventningene til kundene dine?

Hvordan møte, eller aller helst, overgå forventningene til kundene dine?

Hvordan bør du prissette tjenestene dine

hvordan-Tjene-mer-penger-trives-mer

Jobb med kunder du trives med og tjen mer samtidig