Bryllupsfotograf i Lofoten: Moskenesøya, Austvågøy, Flakstadøya, Gimsøya, Hinnøya, Stormolla, Vestvågøya, Mosken, Vestvågøy, Værøy, Værøya, Røst

Bryllupsfotograf i Lofoten


Skal dere gifte dere i Lofoten eller i nærheten og leter etter en fotograf? Kanskje det er meg?

Bryllupsfotograf i Lofoten


Jeg er bryllupsfotograf og bor i Kristiansand. Ganske langt unna Lofoten, men landskapet i Nord har alltid fasinert meg, og for meg er det eksotisk og magisk. Med omgivelser som er ment for spektakulære bryllupsbilder. Nye steder og omgivelser er noe av det som gir meg mest drivstoff til å kunne være kreativ.  Les gjerne mer om meg her.

Uansett årstid har Lofofen så mye vakkert å by på. Fargerike solnedganger på stranda og lange fjellturer. Enten dere planlegger å gifte dere eller dere vil ha bilder fra en mer hverdagslig setting så er jeg klar.

Tilnærmingen min er personlig og avslappet, og jeg vil bli kjent med dere. Hvem dere er og hva som betyr mest. Les mer om hvordan jeg jobber med å fotografere bryllup her. Send inn kontaktskjema og finn ut om det føles riktig at det er meg som dokumenterer og foreviger deres dag sammen med dere.

Ta kontakt.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Norway-Elopement-Anastasija-Dmitri-58

Bryllupsfotograf i Stavanger, Sandnes, Sola, Jæren, Rogaland

2020-div-Ingvild1593.jpg

Hvordan bli bryllupsfotograf – Lær mer om hva som skal til for å lykkes

Norway-elopement-Anastasija-Dmitri-171.jpg

Hvordan få de fineste bryllupsbildene