Hvordan bli bryllupsfotograf – Lær mer om hva som skal til for å lykkes

Invester i deg selv og din business


Jeg skulle ønske jeg hadde visst det jeg vet nå da jeg begynte å jobbe for meg selv som bryllupsfotograf for mange år siden. Det hadde spart meg fra mye unødvendig jobb, stress og smerte.

Jeg har gått fra å basere prisene mine på ren gjetting og hva konkurrentene mine hadde som priser (kort sagt så endte ikke det så veldig bra), og at jeg sa ja til absolutt ALT- til å kontinuerlig øke prisene mine og kun jobbe med kunder jeg elsker. Jeg har endelig fått en sunn balanse mellom jobb og fritid, har stor tro på det jeg holder på med, jeg vet hvordan jeg skal bruke sosiale medier og hjemmesiden min for å tiltrekke meg de jeg helst vil jobbe med.

Bli klar på hva du har å tilby, og til hvem

Få hjelp til prissetting, markedsføring, merkevarebygging, målsettinger og produktivitet-  alt det essensielle for å skape en suksessfull business. Tilbudet mitt strekker seg fra en enkelt mentorsession til en hel serie- der du får oppfølging og hjemmelekser.

Er det noe som holder deg igjen?

Se hva jeg har å tilby her.

Videosamtale over nett

Les mer

Hvordan bli bryllupsfotograf - Lær mer om hva som skal til for å lykkes Norway Elopement photographer
UTSTYR

Canon 5d mark iii
Sigma art 135 mm 1.8
Sigma 105 mm 2.8
Sigma art 50 mm 1.4
Sigma art 35 mm 1.4
Sigma art 24 mm 1.4

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Norway-elopement-photographer-Senja-Catelyn-Marcus-122

Bryllupsfotograf i Lofoten: Moskenesøya, Austvågøy, Flakstadøya, Gimsøya, Hinnøya, Stormolla, Vestvågøya, Mosken, Vestvågøy, Værøy, Værøya, Røst

Norway-Elopement-Anastasija-Dmitri-58

Bryllupsfotograf i Stavanger, Sandnes, Sola, Jæren, Rogaland

Norway-elopement-Anastasija-Dmitri-171.jpg

Hvordan få de fineste bryllupsbildene