Bryllupsfotograf i Stavanger, Sandnes, Sola, Jæren, Rogaland

Bryllupsfotograf i Stavanger


Skal dere gifte dere i Stavanger eller i nærheten og leter etter en fotograf? Kanskje det er meg?

Bryllupsfotograf i Stavanger


Jeg er bryllupsfotograf og bor i Kristiansand. Men, pappa kommer fra Stavanger og jeg har vært mye i Rogaland. Jeg elsker landskapet der. Alt fra endeløse strender på Sola til jærlandskap med steingjerder og sauer. Så ja, jeg kommer gjerne vestover for å dokumentere bryllupet deres. Les gjerne mer om meg her.

Stavanger, og resten av Rogaland, har så mye variert å by på. Alt fra kule drivhuset Alchemilla og Ryfylke Glamping til historiske Utstein kloster. Utendørsvielse på unike Flor og Fjære eller Solastranden, eller kanskje et låvebryllup frister mer. Uansett hva som føles rett for dere vil jeg gjerne høre mer om det.

Tilnærmingen min er personlig og avslappet, og jeg vil bli kjent med dere. Hvem dere er og hva som betyr mest. Les mer om hvordan jeg jobber med å fotografere bryllup her. Send inn kontaktskjema og finn ut om det føles riktig at det er meg som dokumenterer og foreviger deres dag sammen med dere.

Ta kontakt.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Norway-elopement-photographer-Senja-Catelyn-Marcus-122

Bryllupsfotograf i Lofoten: Moskenesøya, Austvågøy, Flakstadøya, Gimsøya, Hinnøya, Stormolla, Vestvågøya, Mosken, Vestvågøy, Værøy, Værøya, Røst

2020-div-Ingvild1593.jpg

Hvordan bli bryllupsfotograf – Lær mer om hva som skal til for å lykkes

Norway-elopement-Anastasija-Dmitri-171.jpg

Hvordan få de fineste bryllupsbildene