Få best resultat fra kjærestefotograferingen

Noen deler av bryllupsforberedelsene er gøyere enn andre. Og dette er definitivt ett av høydepunktene. Etter dere har valgt bryllupsfotograf er det på tide å avtale kjærestefotograferingen. Hvis dere vil vite mer om hvorfor dere bør ha kjærestefotografering burde du lese denne posten. 

Få best resultat fra kjærestefotograferingen Norway Elopement photographer

For å hjelpe med forberedelsene har jeg laget en liste over ting dere bør tenke over: 

Bestem dere for hvilke omgivelser dere ønsker

Vil dere ha snødekte fjell i bakgrunnen, eller urbane omgivelser? Eller kanskje dere ser for dere solnedgang ved sjøen eller en piknik i skogen. Et sted som betyr noe for dere er ofte det beste. Godt lys er viktig, så se etter et sted med skygge og lys. Og for all del, be om forslag og hjelp fra fotografen. Fortell hva dere ønsker og hva som er viktig for dere. 

Tid på dagen og året

Kjærestefotografering passer å gjøre når som helst på året, så det er fint å tenke på hvilke omgivelser dere ønsker, og hva slags aktivitet dere ser for dere at dere skal gjøre. Noen ønsker å velge en annen sesong enn da bryllupsdagen skal være, mens andre vil ha det så fort det lar seg fjøre etter forlovelsen eller så nærme bryllupsdagen som mulig. 

Den beste tiden for bilder er gjerne rett før solnedgang (eller like etter soloppgang hvis dere er glad i å stå opp tidlig). Om vinteren er solen lavere hele dagen så lyset er mer behagelig store deler av dagen- så lenge det er dagslys. Om sommeren er det lurt å unngå solen midt på dagen, ettersom lyset er skrapt og lite flatterende. Stol på retningslinjene fotografen deres kommer med.

Kle dere uformelt og koordiner farger og stil

Sørg for at klærne passer med omgivelser, aktivitet og sesong. Hver fotograf har sin egen stil, men jeg forteller kundene mine at de bør unngå sterke farger, mønstre og logoer. I stedet ber jeg dem om å bruke nøytrale farger som harmonerer, og kanskje heller bruke tilbehør og sko som er litt mer vågale hvis de ønsker det. Og hvorfor ikke kombinere fotograferingen med prøvetimen til frisør og makeup? Senere skal jeg lage en post om inspirasjon til antrekk – lover!

Gjør noe dere liker å gjøre sammen

Husk på at kjærestefotograferingen er en dokumentering av en liten del av tiden og livet deres sammen. Pass på at det virkelig reflekterer hvem dere er. Hvorfor ikke gjøre en koselig hjemmefotografering, ta med fotografen på deres ukentlige date eller ta en gåtur med hunden. 

Ikke glem at kjærestefotograferinen skal være gøy! Det er ikke noe press, og det handler kun om dere. Kanskje er det litt ukomfortabelt og rart i begynnelsen, men etter noen få minutter blir dere vant til det, og det kommer garantert til å være verdt det!

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Italy-Dolomites-Elopement-Fun-Natural-Norway-462.jpg

September elopement in the Dolomites, Italy

elopement-photographer-ingvild-kolnes-165

Kjærestetur i skogen i Kristiansand

How to elope in Norway

How to plan your Norway elopement in 2023 [+ FREE downloadable PDF]

hva-gjør-vi-med-bryllupet-nå.jpg

Hva gjør vi med bryllupet?