Derfor bør du alltid printe bildene dine

Derfor bør du alltid printe bildene dine Norway Elopement photographer

Jeg syns det er helt topp med digitale bilder! Men, det er sjeldent jeg setter meg ned for å se på dem, og når jeg gjør det er det fordi jeg skal lete etter noe, eller redigere noe, ikke fordi jeg skal kose meg. Papirbilder er noe heeelt annet. De kan (og bør) henges opp og vises frem. De finnes for å minne oss på noe vi en gang har opplevd. Selvsagt anbefaler jeg varig kvalitet med skikkelig blekk på vakkert papir heller enn plastikkvaliteten som kan kjøpes hvor som helst for en billig penge.

Her er litt om hvorfor dere burde printe bildene deres:

For å ha noe håndfast

Det er noe eget med et bilde på veggen, eller et album å bla i. Vi knytter oss til det vi kan ta på og sitte sammen rundt og se på og snakke om. For å få mest igjen for det dere har betalt for fotografen er det verdt å investere i fysiske print, og ikke la dem bli gjemt og glemt.

For å kunne gjenfortelle og gjenoppleve

Minn dere selv på at dere elsker hverandre og at dere hadde denne fine dagen sammen ved å henge bildene synlig på veggen, og ikke la dem forsvinne på en harddisk eller minnepenn. Det er fint å se seg selv smilende og lykkelig når det regner ute og dere er uenige om hva dere skal ha til middag.

Bildene deres er kunstverk

Dere har jo (forhåpentligvis) valgt fotografen deres fordi dere liker stilen deres, og bildene dere har fått fortjener å bli tatt vare på og sett på. Velg kvalitet og varighet heller enn pris, slik at de som kommer etter dere også får glede av bildene. Husk nemlig at det digitale ikke nødvendigvis er varig. De digitale bildene bør lagres på ulike steder, og flyttes over på nye lagringsmedium med tiden.

Les gjerne mer om hvorfor dere bør investere i et bryllupsalbum her.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

hva-gjør-vi-med-bryllupet-nå.jpg

Hva gjør vi med bryllupet?

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt?

Gifte dere utendørs?

Gifte dere utendørs?

Årets bryllupsfarge? Miljøvennlig grønt