Gjør dere selv en tjeneste og velg en mobilfri vielse

Vi har med oss telefonen overalt. Vi tenker ikke en gang over det når vi tar bilder, poster på nett og glemmer fort alt som er rundt oss. Men når det kommer til bryllupsdagen, kanskje det er lurt å velge å ha det mobilfritt.

Hvorfor dere bør velge å ha et mobilfritt bryllup

eller i det minste en mobilfri vielse…

  • Se for deg det mest romantisk bilde av dere under vielsen – like etter det første kysset. Dere er så nydelige og lykkelige og bildet hadde vært helt perfekt – hadde det ikke vært for alle mobilene og kameraene i bakgrunnen. Bildene som blir tatt av selve gjestene blir forresten også bedre hvis man ser ansikter i stedet for bare kameraer og telefoner.
  • Blits fra gjestenes kamera kan ødelegge bildene til den profesjonelle fotografen.
  • Folk har en tendens til å være i sin egen boble når de tar bilder, noe som fort kan føre til at de havner mellom dere og bryllupsfotografen. Jeg har fått ødelagt flere bilder på den måten – der jeg har forsøkt å fange et viktig øyeblikk, men i stedet fått noens hode eller iphone foran kamera. I tillegg så kan også gjester i midtgangen hindre dere fra å se hverandre – særlig i små kirker.
  • Viktigst av alt er det å minne gjestene deres på å være tilstede på den store dagen deres. Stol på fotografen dere har valgt – og la familie og venner nyte bryllupet deres.

Gi gjestene deres beskjed om hva dere ønsker ved å…

  • Inkludere informasjon i invitasjonene og på bryllupshjemmesiden hvis dere har det
  • Be vigsler og toastmaster om å annonsere det
  • Ha søte skilt på bord og ved bryllupslokalene

Et mobilfritt bryllup er ikke for alle. Men det er verdt å vurdere, og i det minste be gjestene deres om å være oppmerksomme på omgivelsene, og at dere tross alt har invitert dem til å være dere sammen med dere, og ikke for å være på telefonen. Dere kan også inngå et kompromiss og ha en mobilfri vielse (og kanskje også mobilfri første dans) for å ikke være for strenge.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

hva-gjør-vi-med-bryllupet-nå.jpg

Hva gjør vi med bryllupet?

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt?

Derfor bør du alltid printe bildene dine

Derfor bør du alltid printe bildene dine

Gifte dere utendørs?

Gifte dere utendørs?