Hvorfor dere bør ha en proff bryllupsfotograf, og ikke nøye dere med en “venn med et kamera”

Hvorfor dere bør ha en proff bryllupsfotograf, og ikke nøye dere med en "venn med et kamera" Norway Elopement photographer

En proff fotograf har det som trengs

Det er mye mer enn bare et kamera som trengs for å være en bryllupsfotograf: ulike linser, en datamaskin og programvare for å redigere. Og i tillegg trengs alt i reserve, inkludert kamera, linser, batterier og mer enn nok minnekort og harddisker til lagring. Det viktigste er likevel at bryllupsfotografering handler om å fange øyeblikk, følelser og å skape minner som varer livet ut. De tekniske ferdighetene som trengs for å gjøre dette er en selvfølge, men den profesjonelle fotografen vet også når de skal ta bildene, hvor de bør være og hvordan komposisjonen blir best. Hvis dere velger noen som ikke har erfaring fra bryllupsfotografi vet de gjerne ikke hvordan de skal håndtere dette.

Vennen deres har kanskje ikke reserve

En proff har reserve av alt utstyr og også et nettverk av fotografer rundt seg om de skulle bli syke på bryllupsdagen din. I tillegg er de forsikret og er dekket hvis det skulle skje noe. En amatør er sannsynligvis ikke det.

Den profesjonelle har forpliktet seg

En profesjonell fotograf er dedikert til dere og dagen deres, og vil bruke tid på å bli kjent med dere, og de holder bryllupsdagen hellig. De har også tatt på seg oppgaven å redigere bildene etterpå, og levere dem til dere innen en gitt frist. Dere underskriver en kontrakt, og kan være trygge på at minnene blir tatt vare på.

En profesjonell fotograf har relevant erfaring

Dere har kanskje bekjente som tar fantastiske landskapsbilder, men de har kanskje ikke kjennskap til bryllup. Det krever øvelse for å vite hvor man bør være til enhver tid for å fange følelser, mennesker og det som skjer. For ikke å snakke om alle tips dere kan få i forkant av en profesjonell bryllupsfotograf. Det er utrolig mye man kan gjøre for å legge til rette for å få de beste bildene. Og ting dere kan gjøre for å få en hyggeligere dag. En fotograf som har vært i utallige bryllup før kan hjelpe dere med så mye mer enn bare å ta bilder.

Dere får kvalitet og resultater fra en profesjonell

Dere kan forvente høy kvalitet og bilder som passer sammen og forteller en historie fra en profesjonell fotograf. Bildene er det dere har igjen etter bryllupet – og det er den beste måten å holde minnene i live.

Bevar vennskapet ved å heller jobbe med en profesjonell

Det å jobbe med en venn kan legge press på forholdet deres. Hvor mye har de egentlig forpliktet seg? Hvordan blir de kompensert? Og hva hvis dere ikke er fornøyd med resultatet? Med en profesjonell fotograf ødelegger du ingen vennskap. Og i tillegg så vil dere vel at vennen deres skal kunne kose seg i bryllupet?!

Det å jobbe med en venn kan bli mye jobb for dere

Dere trenger ikke undersøke så mye eller lage en oversikt over hva dere vil ha bilder av eller hvor dere vil dra eller komme opp med alle idéene. En profesjonell fotograf vet hva som bør dekkes, og leter etter de beste lokasjonene for å ta bilder. De forteller dere det dere trenger å vite. Ved å engasjere en venn ligger mesteparten av ansvaret på dere, og det blir mye mer å ta tak i både før og etter bryllupet.

Å ha en proff bryllupsfotograf er en investering

Dere kan kutte litt i budsjettet på kaken eller dekorasjonene, uten at noen merker noe til det. Ingen kommer til å huske det, inkludert dere selv. Bryllupsbildene er den beste måten å beholde minnene fra bryllupet. Ekteskapet skal vare livet ut, og hvis dere deler kostnaden av bryllupsfotografen på resten av deres gifte liv vil det nok ikke bli den store kostnaden.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

hva-gjør-vi-med-bryllupet-nå.jpg

Hva gjør vi med bryllupet?

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt?

Derfor bør du alltid printe bildene dine

Derfor bør du alltid printe bildene dine

Gifte dere utendørs?

Gifte dere utendørs?