Hvorfor dere bør vurdere fotografering dagen etter bryllupet

Hvis dere skal ha et bryllup som strekker seg over en hel helg er det nok naturlig å utvide fotograferingen til å dekke dette. Middag dagen før bryllupet og kanskje brunch dagen etter. Mange destinasjonsbryllup strekker seg over flere dager, og dere ønsker selvfølgelig å ta vare på minnene på en best mulig måte.

I tillegg til ha fotografering av bryllupet for å dokumentere dagen kan dere også legge til en “dagen etter fotografering”. Denne typen fotografering trenger ikke være dagen etter bryllupet i det hele tatt, men etter noen dager, måneder eller år. Det det er er rett og slett mer tid til å ta fantastiske portretter. Her er noen grunner til hvorfor du burde velge det: 

  1. Hvis dere skal ha et destinasjonsbryllup syns jeg faktisk det burde være obligatorisk. Jeg mener- dere drar til et fantastisk sted, selvfølgelig skal dere gjøre det meste ut av det!
  2. Bryllupsdagen kan være ganske stressende og tiden går fort. Etter bryllupet er over kan dere slappe av. Dere trenger ikke bekymre dere for de ventende gjestene eller om kjolen blir skitten.
  3. Dere får flere bilder. Og mer varierte bilder siden det er mer tid til å utforske kule lokasjoner.
  4. Hvis været på bryllupsdagen er dårlig får dere en ny sjanse.
  5. Dere får enda mer ut av kjolen. Det hadde tross alt vært synd å bare få brukt den en gang.
  6. Det er en feiring av deres første dag som nygifte, eller kanskje som en oppvarming dagen før.

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

hva-gjør-vi-med-bryllupet-nå.jpg

Hva gjør vi med bryllupet?

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt

Hvorfor er bryllupsfotografering så dyrt?

Derfor bør du alltid printe bildene dine

Derfor bør du alltid printe bildene dine

Gifte dere utendørs?

Gifte dere utendørs?